ceturtdiena, 2012. gada 5. aprīlis

masala panīrs

Mājas sieru panīru kā atsevišķu ēdienu var pasniegt apceptu garšvielās.
porcija 2 pers:
1)panīrs 200g
2)ghī
3)garšvielas (1/2 tējkarote kurkumas, tējkarote koriandra, 1/4 tējkar.malta kardamona, kajēnas piparu un malta kumīna)
4)sāls

Pirms tam panīru pirku, taču kopš Aija un Mārtiņš man iemācīja ļoti ātri un viegli pagatavot panīru pašai, vairs nekādu veikala panīru! Paldies, draugi!
 Tik aromātisks, maigs un viegls! Un gatavs 10 minūtēs! Pagatavots no lauku piena!

Vai tiešām tik grūti 3 litriem piena pievienot litru kefīra un nokāst? :)
Vāram 3l piena maisot līdz paceļas
pievienojam 1 litru kefīra, maisam, līdz atdalās sūkalas
Sietā vai drānā nokāšam
Ļaujam notecēties
jau gatavs
Priecīgu panīrošanu!

1 komentārs:

  1. Ļoti brīnišķīgs produkts un patiešām nav grūti to uztaisīt! Es dažreiz tajā stadijā, kad savārījies piens jau ir marlītē un sietiņā, pielieku klāt kāt kādus zaļumus vai garšvielas un sanāk... panīrs ar kādu speciālu garšu :)

    AtbildētDzēst

Thank you for comment!