svētdiena, 2012. gada 5. augusts

šonedēļ!

Gaidu divus notikumus, abi ir saistīti ar attiecību psiholoģiju un vēdiskajām zināšanām...

Pirmkārt. Jau pirmdien atbrauks VS Bhakti Vidyapurna Swami ar 3 dienu vizīti. Viņš ir Mayapūras gurukulas vadītājs (vēdiskā skola bērniem 5-25gadiem, kurā māca pats guru), filosofs, garīgais skolotājs. Priekš manis tas ir garīgais skolotājs, kas vispilnīgāk skaidro attiecību psiholoģijas pamatprincipus, kas ir erudīts visās jomās sākot no kulinārijas beidzot ar visuma uzbūvi (apbrīnojami!), Viņš ir tas, kurš spēj ar visvienkāršākajiem ikdienas piemēriem izskaidrot sarežģītāko filosofiju! Viņš ir tas, kas vispilnīgāk uztver zināšanas (uz to norāda arī viņa garīgais vārds - vidya:zināšanas, purna:pilnīgas) un viens no retajiem, kas šīs zināšanas sniedz bezmaksas! Apbrīnojamas īpašības, nevainojams raksturs. Pietiktu ar to, ka jūs vienkārši atnāktu un uz viņu paskatītos 2 minūtes! Jūs visu sapratīsiet paši :) Tātad 6.,7.,8. augustā 18:00 Kr. Barona ielā 56, altārzālē.

Otrkārt. Ruslans Naruševičs 7.,9.,10.,11.,12.,14.augustā 18:30 (Lāčplēša 125) lasīs lekciju ciklu "12 ģimenes dzīves aspekti". Sīkāk interesntus lūdzu lasīt šeit. Pateikšu vienu. Pateicoties šīm lekcijām es sapratu kas vispār ir sieviete. Izrādās mēs to nemaz nezinam, mums skolā to neviens nemāca!  Pateicoties šīm lekcijām, es sapratu attiecību pamatprincipus, es pati kļuvu daudz apmierinātāka, laimīgāka, mierīgāka un pārliecinātāka par sevi. Tās ir tās retās lekcijas, kurās praktiski stāsta par mums pašām, jo lielakais noslēpums sievietes dzīvē ir viņa pati! Ja vēlies labāk izprast sevi, vīru, bērnu, savu draudzeni vai mammu, lūdzu atnāc, vismaz vienu vakaru ;) Turklāt Ruslans vienmēr stāsta ar veselīgu humora devu, tas būs ne tikai noderīgi, bet arī jautri! ;)
 

3 komentāri:

  1. Vai šīs lekcijas notiek tikai krievu valodā?

    AtbildētDzēst
  2. pagaidām jā :) paldies par interesi!

    AtbildētDzēst
  3. VS Bhakti Vidyapurna Swami ir ļoti īpatnējs veids kā pavilkt uz zoba tulkotājus! :)Šodien viņam tas izdevās. Pozitīvi. :)

    AtbildētDzēst

Thank you for comment!