piektdiena, 2012. gada 10. augusts

my 1 year summer bouquet

 Šorīt septiņos biju brīnišķīgā pastaigā līdz Daugavai. Kaut kas tik ļoti pazīstams virmoja gaisā, it kā katra zālīte man gribēja kaut ko pačukstēt...

Katra zālīte man kaut ko atgādināja... Un tad es sapratu, ka ir pagājis gads kopš mēs pārcēlāmies uz Pļavniekkalnu. Tas notika augusta pirmajā skaistākajā pusē. Šī vieta mani iedvesmoja uz bloga rakstīšanu un dalīšanos ar pozitīvajām emocijām, kuras mani pārpildīja. Un es atcerējos, ka viss smaržoja tieši tāpat kā tagad. Tā, it kā kaut kur tālu jau jaušams rudens, bet viss vēl zaļš un sulīgs. Un es toreiz domāju - nez kā te izskatīsies ziemā, kad būs viss apsnidzis, pliks. Nu tas ir piedzīvots. Un ziema šogad ievilkās un es ziemā domāju - nez kā te izskatīsies, kad viss atkal ziedēs un būs zaļš un sulīgs. Aplis noslēdzies. Hmm... jūtu, ka varbūt laiks kaut kam jaunam...bet pagaidām vēl nezinu kam tieši. Es pati nepacietīgi gaidu turpinājumu!

7 komentāri:

  1. Sveicieni Krishnas dzimšanas dienā! Žēl, ka tevi šodien nesatiku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, žēl, ka nesatikāmies, atnācu īsi pēc tavas aiziešanas. Toties saņēmu Tavu gardo kūciņu ;) Esmu ļoti pateicīga! :)

      Dzēst
    2. Paldies! Pirmo reizi gan taisīju pēc šīs receptes - manuprāt bija par daudz keroba... :) Bet pats jau sev lielākais soģis :)
      Šodien arīdzan bija jauka diena! Sveicieni arī šajā īpašajā dienā!

      Dzēst
  2. Tad jau arī blogam drīz gadiņš? :))))

    AtbildētDzēst
  3. Jā, Aiju, drīz laikam būs gadiņš. Nespēju atrast info par precīzu radīšanas dienu, bet pirmais ieraksts laikam bija 24. augustā :) Jāatzīst, ka iedvesmojos uz bloga radīšanu pateicoties Tev, Tu iedvesmo! Atsevišķs Paldies par to!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par labajiem vārdiem un es arī gaidu Tavus jaunus ierakstus kopš pirmā rakstiņa blogā! :)

      Dzēst

Thank you for comment!