piektdiena, 2011. gada 26. augusts

vārdadienas pērles


Šis rīts nudien ir pārsteigumu pilns!!! Sākās ar to, ka vīrs uzdāvināja brīnišķīgu koka lādi, kādu sen gribējās. Izrādās viņš vakar speciāli brauca pie Talsu meistara viņai pakaļ :) Vienvārdsakot lāde ar stāstu! Par to, kā būšu viņu "iekārtojusi" noteikti uzrakstīšu.

Tad devāmies rīta pastaigā uz upi. Tas bija tik brīnišķīgi!!! Īsti vasarīgi silts rīts, gluži kā Jāņos! Tikai sausā zāle nodeva augusta vidum raksturīgos vaibstus. Savā ziņā laimīgi tie, kam ir suņi, jo tad ir "svarīgs" iemesls iet pastaigā ap septiņiem astoņiem... citādi jau nesanāk piecelties un tiešām iziet ārā nobaudīt tādu rīta brīnumu! Ap deviņiem, desmitiem tas jau pazūd!  









Tā nav pat puse no tā, ko satikām un piedzīvojām! Jo tālāk devāmies pastaigā pa Pļavniekkalnu, kas izrādās ir pilns ar dizaina pērlēm! Palūko! ;)









Lūdzu, aizejiet kādu rītu pastaigā pirms darba! Diena kļūst garāka, piepildītāka, nekādas rutīnas! Turklāt daba dod tādu lādiņu no rīta! Pietiek visai dienai un vēl pāri paliek!!

5 komentāri:

  1. Skaisti, paldies par virtuālu rīta pastaigu! Vai pareizi sapratu, ka Tev šodien vārda diena? Ja tā, tad daudz laimes!

    AtbildētDzēst
  2. Prieks, ka patika! Jap, es Natālija vārdā ;) Paldies, Aija par mīļiem sveicieniem!

    AtbildētDzēst
  3. kak krasivo! daze ne uznala bi, chto eto Latvia! slovno drugaja strana.... u teba videnije hudoznika!

    AtbildētDzēst

Thank you for comment!