pirmdiena, 2012. gada 2. jūlijs

gads bez biksēm

Izlasīju rakstu par gadu sievietes dzīvē, kas nosolījās nenēsāt bikses un kā tas praksē mainīja viņas dzīvi uz gaišo pusi. (Lasīt šeit :) Un tā tiešām ir, skaisti un sievišķīgi izskatīties ir ļoti liels darbs ar sevi, jo vieglāk ir uzvilkt džinsus, bet kas tā ir par sajūtu, kad Tu uzvelc skaistu plandošu kleitu un jūties kā karaliene!!! Mmm...

6 komentāri:

  1. Bāc, uzrakstīju veselu komentāru un tas pazuda :) Gribēju pateikt, ka šī ir brīnišķīga pieredze, priekš manis - konkrēta askēze! Visvieglāk no rīta paķert un uzstiept kājās džinsus, it īpaši, ja kavē darbu :) Tajā pat laikā pieķeru sevi pie domas, kā man riebjas džinsi - jūtos nebrīva un ierobežota. Tāpēc būtu interesanti uzņemties šādu askēzi, vismaz uz mēnesi, labi - uz nedēļu :D

    AtbildētDzēst
  2. Paldies! Bija prieks lasīt! Piekrītu autorei - kopš sāku nēsāt tikai svārkus, mainījies viss!!! Lai dzīvo kleitas un svārki!!! Hip hip urrā!

    AtbildētDzēst
  3. Paldies jums meitenes par komentāriem! Jūsu personīgā pieredze man ir ļoti svarīga. Un jā, Beat, man arī tagad ir tā, ka biksēs vairs nav tik ērti, tāda sajūta, ka visur spiež :))

    AtbildētDzēst
  4. Cik savādi-tieši vakar gāju un domāju, ka labprāt dzīvotu klimatā, kur var staigāt visu gadu garos svārkos:) tiešām nezinu, man šķiet, ka ziemā nosalšu bez garām biksēm :):)

    AtbildētDzēst
  5. Irēna, paldies par komentāru. Jāsaka pārbaudīju uz savas ādas - biezos svārkos ir siltāk kā biksēs, gluži tāpat kā dūraiņos ir siltāk kā cimdos :))

    AtbildētDzēst
  6. Piekrītu Rožmaizītei. Šī man bija pirmā ziema ar svārkiem. Slēpotāju bikses vilku tikai pie mega mīnusiem. Ir silti! Īpaši ja vilnas audums.

    AtbildētDzēst

Thank you for comment!