ceturtdiena, 2012. gada 26. jūlijs

sajūsma!!!

 
Uz Rīgu ir atbraukuši "Shanti People" ko es tik ļoti gaidīju, līdzi Aleksandram Hakimovam, kas Raduga2005.lv lasa 2 lekciju ciklus 24.-26. jūlijā un 28.-29. jūlijā. Iesaku! Info meklēt šeit: http://raduga2005.lv/programs2/241/

Bet stāsts cits. Vakar "Shanti people" koncertēja bastejkalna parkā un jebkurš gribētājs varēja pievienoties. Cik tas bija forši!!! Tik daudz pozitīvu emociju, draugu, smaidu, labas mūzikas!!! Bija interesanti pavērot kā viņi uzstājas, kā sarunājas bez vārdiem, kā runā sirds valodā.. Un protams visforšākais bija padziedāt kopā! Un bija iespēja arī iegādāties viņu CD par ziedojumiem. Tālāk viņi dodas tūrē pa Eiropu - Polija (Woodstock festivāls), Vācija, Francija, Spānija utt. BET! Tas vēl nav viss, viņi piekrita braukt uz rokfestivālu "Zvērā", kas jau šopiektdien un sestdien notiks tepat Saldus rajona Zirņu pagasta "Dzilnās". Tur būs Indijas ciemats, kur iepazīstināsim ar Indijas kultūru visas tās krāšņumā! Būs koncerti, austrumu cīņas, improvizācijas teātri, indiešu dejas, indiešu filmas, indiešu ēdiens, indiešu saldumi, mantras, hennas tetovējumi & more. Visi laipni lūgti!!!!

P.S. Un CD ir pieejami, ziņojiet, dabūšu ar autogrāfu ;)

4 komentāri:

  1. Ai, cik jauki!!! Viņi abas dienas koncertēs?

    AtbildētDzēst
  2. Klau - a kur tu uzzini info par šitādiem pasākumiem? Teiksim arī par bēgļu dienu, utml? Padalies, lūdzu, blogā pirms tam. :) Es ar labprāt kādā piedalītos, jo facebook vairs esmu. Domāju, ka arī citiem tas noderētu un patiktu!

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti labi izklausās, paldies, ka padalījies ar info...

    AtbildētDzēst
  4. to visu uzzinu fesbūkā grupā "Krishna`s events", tur ir visa aktuālākā info, kas mainās minūšu ātrumā. Un par viņu konci parkā uzzināju dažas stundas pirms koncha, tādēļ man nebija iespējas šeit atstāt ierakstu.
    Hmm...man redz likās, ka te nevienam nekas tāds neinteresē, tāpēc netērēju lieki savu enerģiju, bet ja Tu saki, ka Tev noderētu, tā ir laba motivācija :)

    AtbildētDzēst

Thank you for comment!