Sākumā batāti apcepu ghī, tāpat kā burkānu un sparģelīšus. Briseles kāpostus un visu iepriekšminēto uzvāra, līdz gatavs, sāls, pipari, malti koriandrs un kardamons.
Klāt īpašais siera grauzdiņš. Kas tas ir par gardumu!!! Šo recepti atvedām no Venecuēlas, kad tur bijām medusmēnesī. Maizes šķēli apcep ghī, sīki sagriež tomātu un avokado (mini kubiciņos) un kaltēto tomātu, pievieno sakapātu baziliku un apslaka to visu ar kādu riekstu eļļu. C`est fantastique!
batātīte |
Aspveicu tevi ar jaunu attiecību uzsākšanu:)!
AtbildētDzēstTieši šodien zemeslodes otrā pusē uz ļaužu Pateicības dienas svinību galdiem saldais kartupelis sēdēs goda vietā, turpat blakus tītarkungam. Mēs savējos kartupeļus gatavojam ar kanēli, ingveru un saldo krējumu. Saldais kartupelis ļoti labi arī izpildās kādā ķirbju biezzupā.
Saldais kartupelis ir ļoti veselīgs, un tā patieso garšu vislabāk var izjust, to vienkārši sagriežot sloksnēs, un uzcepor cepeškrāsni. sanāk tāds veselīgs kartupeļu "frī" radinieks:)
Super, Bietīt, paldies par noderīgiem ieteikumiem, Tu tak īsts kulinārs!
AtbildētDzēst