tag:blogger.com,1999:blog-210547027208693553.post1278266069260681217..comments2024-03-01T15:59:21.367+02:00Comments on Pļavniekkalna rozhmaizite: ziedošie rīsi ar rozīnēmRozhmaizitehttp://www.blogger.com/profile/00848009505321633483noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-210547027208693553.post-57862284281821864822023-05-22T21:26:10.908+03:002023-05-22T21:26:10.908+03:00Man plovs ļoti garšo!Man plovs ļoti garšo!Kintijahttps://www.kaleji.lv/produkti/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-210547027208693553.post-19087048736965772182012-03-31T19:52:20.531+03:002012-03-31T19:52:20.531+03:00Zini, kad sāku interesēties par šādiem ēdieniem, t...Zini, kad sāku interesēties par šādiem ēdieniem, tad liku garšvielas stingrā saskaņā ar receptēm no grāmatas ''Vēdiskā veģetārā pavārgrāmata''. Tagad jau atļaujos arī eksperimentēt un likt klāt kā saka ''pēc noskaņojuma'' :). Garšo viss. Varbūt vienīgais, kas man nepatīk, ja saldā un sāļā garša ir vienādās proporcijās, tad man liekas, ka ir par daudz... bet pārējais- esmu atvērta daudziem un dažādiem salikumiem :)Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-210547027208693553.post-41153734392929311252012-03-30T16:49:07.067+03:002012-03-30T16:49:07.067+03:00Mīļā Aija, mana pieredze ir tāda, ka apaļie pirms ...Mīļā Aija, mana pieredze ir tāda, ka apaļie pirms cepšanas jāskalo 10 reizes, tad neizvārās putrā :)un jāliek mazāk ūdens katlā. Labāk beigās pieliet vēl, nekā pārvārīt :))<br />Gargraugu rīsiem nav ne vainas. Būs citādāk. Bet vienalga vērts pamēģināt!<br />Un kādas ir Tavas mīļākās garšvielas?Rozhmaizitehttps://www.blogger.com/profile/00848009505321633483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-210547027208693553.post-72140991131728642292012-03-30T09:32:14.859+03:002012-03-30T09:32:14.859+03:00Saki lūdzu, vai vienmēr vāri šo, izmantojot apaļos...Saki lūdzu, vai vienmēr vāri šo, izmantojot apaļos rīsus? Jo man kaut kā ir tāds stereotips, ka apaļiem ir tikai pilnīgi kaut kādiem krēmiem domāti, savārās utt. <br />Es arī rīsus vāru pēc šīs pašas tehnoloģijas, tikai parasti gargraudu. Garšvielu stūrītis kolosāls! Man ir apmēram tik pat, tikai nav tik glīti sarindots :)Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.com