trešdiena, 2012. gada 29. augusts

Goloka FEST

Mīļās meitenes, jau šopiektdien aicinu Jūs uz Indiešu kultūras vakaru. Ņemiet līdzi draudzenes un nāciet izbaudīt indiešu mūziku, mantras, vēdiskās filosofijas gudrību, austrumu ēdienus, vilinošās vīkara smaržas, hennas tatoo, indiešu apģērbus un rotas! Ieeja par ziedojumiem. 

Sīkāk info:
facebook.com/sacralvibes 
http://raduga2005.lv/programs2/247/

Pati uzstāšos 19:00-19:20 un pēc tam visu vakaru zīmēju ar hennu, nāciet, iepazīsimies klātienē :)

Natālija

sestdiena, 2012. gada 25. augusts

mani burkāniņi

Nav tādi teļi kā tirgū, bet mīļi bez gala! Pašizaudzēti pirmoreizmūžā! Sajūsmas spiedziens! Iešu ka samīļot burkānus dārzā!

trešdiena, 2012. gada 22. augusts

Telefoniskais ieraksts

Hmm... Izmēģinu uztaistīt ierakstu no sava telefona. Bildes pagaidām nevaru ielādēt, jo trūkst Google aplikācijas, bet ideja laba, ne vienmer ir laiks in vēlme sēsties pie datora. Dažreiz lai ieliktu vienu bildi blogā, jādara ļoti daudz dažādu manipulāciju, tas aizņem daudz laika. Protams telefonā nevar nofotografēt augstas kvalitātes makro uzņēmumus utml. Bet šis tas ir ērtāk un ātrāk :)) Laiks iet, tehnoloģijas attīstās un tāpēc man interesē, vai jūs lietojat savus telefonus, lai blogotu?

piektdiena, 2012. gada 10. augusts

my 1 year summer bouquet

 Šorīt septiņos biju brīnišķīgā pastaigā līdz Daugavai. Kaut kas tik ļoti pazīstams virmoja gaisā, it kā katra zālīte man gribēja kaut ko pačukstēt...

svētdiena, 2012. gada 5. augusts