ceturtdiena, 2012. gada 28. jūnijs

svētdiena, 2012. gada 24. jūnijs

je veux

Manuprāt sievietes prerogatīva ir biežāk teikt "es gribu".

Atstāsim "es varu"- vīriešiem! Tas, ko mēs varam, bet negribam, pirmāmkārtām, sak riebties mums pašām, un pēc tam mēs pašas sākam riebties visiem apkārtējiem :)))

Bet tas, kas mums pašām patīk, turpretim, sāk patikt visiem apkārtējiem, jo laimīga sieviete iedvesmo :)))))))))

trešdiena, 2012. gada 20. jūnijs

šodien

šodien nevalstiskās organizācijas "Patvērums drošā māja" organizētās "Bēgļu dienas" ietvaros visu dienu zīmēju ar hennu visiem gribētājiem - bēgļiem, brīvprātīgajiem, palīgiem, žurnālistiem, bērniem, pavāriem, draugiem un citiem apmeklētājiem. Tāds mini festivāls sanāca. Daudz atziņu, daudz jaunas informācijas, jaunu kontaktu. Sapratu, ka vēlos iziet kursus, uzlabot savas zīmēšanas prasmes, nejauši pat atradu kur to var izdarīt tepat Latvijā! Kopumā nogurusi, bet laimīga. Iepazinu dažādas kultūras, tautas... no Afganistānas, Gruzijas, Turcijas, Ganas, Gajānas, Irākas... Satiku tos bēgļus, kam palīdzējām 3 gadus atpakaļ... daudz kas viņu dzīvē mainījies, daži ir aizbraukuši, daži ir palikuši, daži ir šķīrušies un ieprecējušies tepat ar latviešiem...daži studē augstskolās... Bet viņu acīs redzēju kaut ko kopīgu... un tā ir pateicība.

piektdiena, 2012. gada 15. jūnijs

jasmīnu lietus


Katru reizi, kad izeju ārā no mājas, stipra un reibinoša jasmīnu smarža mani ietin biezā smaržu mākonī! Sapņoju par draudzeņu pasēdēšanu dārzā siltā vasaras dienā pie jasmīnu krūmiem :)))

pirmdiena, 2012. gada 11. jūnijs

rīt!

Heh... rīt ir mana dzimšanas diena. Esmu saplānojusi jauku vakaru draudzeņu lokā. Tā ir laba sajūta, ka viss ir sarunāts, pieteikts un gaida... tā man ir pirmo reizi laikam 17 gadu laikā. Arī es esmu no tām rosīgajām saimniecēm, kas visu vēlas izdarīt pašas un perfekti. Bet šogad kaut kas mainījās. Vairs negribu pati, vairs nevēlos perfekti, gribu vienkārši labi un patiesi.